Özdemir, “Bu Takım Ligde Kalacak”

Özdemir, “Bu Takım Ligde Kalacak”

Solhanspor : 3 – Sungurlu Belediyespor : 0

Türkiye Erkekler 1. Voleybol liginde mücadele eden Sungurlu Belediyespor ligdeki sekizinci maçında yedinci mağlubiyeti Solhanspor deplasmanında aldı.
Rakibine 3-0 mağlup olan Sungurlu Belediyespor puan hasretini bu haftada sürdürdü. Hafta içinde teknik heyet değişikliğine giden ve geçen sezon başında olduğu gibi Mustafa Özdemir’e teslim eden Sungurlu Belediyespor bu yönetimle çıktığı ilk maçta Solhanspor deplasmanında çok kötü bir başlangıç yaptı.
Rakibi önünde ilk sette çok büyük hatalar yapan ve oyunu tutmayı bir türlü başaramayan temsilcimiz bu seti 25-14 gibi farklı skorla kaybetti.
İkinci sette ise gerek hücumda gerekse savunmada çok daha iyi bir görüntü ortaya koyan Sungurlu Belediyespor maça ortak olmak için verdiği mücadeleyi final bölümünde sonuca yansıtamadı ve bu seti 25-23 kaybetti.
Üçüncü settete rakibi önünde başa baş bir oyun ortaya koyan temsilcimiz yine maça ortak olacağı bölümlerde özellikle savunmada yapılan hatalar sonucunda bu setide 25-23 maçıda 3-0 kaybetti ve bu haftayıda puansız kapattı.

– Ligde kalacağımızın sözünü veriyorum

Baş antrenör Mustafa Özdemir, “İki oyuncu gönderdik, gerekirse iki oyuncu daha göndereceğiz. Bu takım düzelecek ve ligde kalacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
Yabancı oyunculardan hiç katkı alamıyoruz diyen Özdemir, “Diğer takımların yabancıları maç kazandırıyor ama maalesef bizde uyumsuzluk var. Bunu en kısa zamanda düzelteceğiz” dedi.

SALON : Solhan Spor Salonu
HAKEMLER : Mustafa Dost, Türker Erol.
SOLHANSPOR : Yasin Akgül, Cem Koy, Edin Erden, Onur Saygın, Görken Yazgan, Murat Aslan, Senad Ok, JR. Silva, Aydın.
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Tuğberk, Ali Berslan, Metehan, Hasan Hüseyin, Alican, Jurgen Humme, Taha, Kaan, Kristian, Okan, Furkan
SÜRE: 1 Saat 19 dakika.
SETLER : 25-14, 25-23, 25-23 (Solhanspor)

Önceki Şahiner’den,Vali Çiftçi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum